10397144_10204991712465017_7166175177855420969_oΗ Επιτροπή Υποβρύχιας Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. αποφάσισε να μην αναζητήσει ομαδικό χορηγό της Εθνικής Ομάδας Υ/Β Αλιείας για το έτος 2015, εξυπηρετώντας τους πρωταθλητές μας, οι οποίοι ως επί το πλείστον έχουν ατομικούς χορηγούς και τα κόστη της προετοιμασίας έχουν ανέβει σε επίπεδα που να είναι δύσκολο να φθάσει ένας κεντρικός χορηγός. Μη θέλοντας να θέσει περιορισμό στη διάρκεια προετοιμασίας των αθλητών της εθνικής, η ΕΟΥΔΑ τους επιτρέπει να διαπραγματευθούν μόνοι τους τη χορηγία για το έτος 2015.  Παράλληλα, η Επιτροπή Υποβρύχιας Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. και ο Π.Σ.Α.Υ.Κ. ευχαριστούν θερμά τους επιχειρηματίες «MARZOR TRADING LTD. & ΣΙΑ Ε.Ε.» (PATHOS) και Τάσο Χάλαρη (XT DIVING) οι οποίοι πέρσι στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών της εθνικής ομάδας.  Η χορηγία της εταιρείας Caan A.E. για τον αθλητικό ρουχισμό της ομάδας θα ανανεωθεί έως το τέλος του έτους 2017. Χορηγοί επικοινωνίας της Εθνικής Ομάδας για το 2015, όπως κάθε χρόνο, θα είναι τα περιοδικά «Βυθός», «Deep», «Ψαροτούφεκο», «Έθνος Ψάρεμα & Φουσκωτό», και το ηλεκτρονικό περιοδικό E-bluemagazine ενώ οι επιχειρήσεις Deep του κ. Δ. Κόλλια και «Delta Media» του κ. Δ. Βαρβέρη παραχώρησαν στην Ε.Ο.Υ.Δ.Α. δωρεάν περίπτερο στις εκθέσεις DEEPEX 2015 και NATEX 2015.

Η Επιτροπή Υποβρύχιας Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ευχαριστεί τους φίλους της εθνικής ομάδας, οι οποίοι στις ανωτέρω εκθέσεις ενίσχυσαν την προσπάθεια που γίνεται στην εθνική ομάδα προμηθευόμενοι τα νέα συλλεκτικά t-shirt για το προσεχές Ευρωαφρικανικό Πρωτάθλημα (Cadiz, Ισπανία). Όσοι δεν πρόλαβαν μπορούν να στείλουν μήνυμα παραγγελίας στο nkambanis@kambanislaw.gr με διεύθυνση και διάσταση, καθώς υπάρχουν ακόμα περίπου 50 t-shirt σε διαστάσεις S, L και XL.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Υποβρυχίου Κυνηγίου (Π.Σ.Α.Υ.Κ.) καλεί τα μέλη στην τακτική Γενική Συνέλευση που του θα γίνει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στις 9.00 μ.μ. στα νέα γραφεία της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. στην οδό Ευρυδάμαντος 40 στην Αθήνα (Ν. Κόσμος).

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως της Γ.Σ. είναι τα εξής:

1. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από την ευθύνη τους και έγκριση του ισολογισμού και απολογισμού του έτους 2014.
2. Απολογισμός κυπέλλων εθνών Mali Losinj και Mallorca.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015.
3. Αποστολή Εθνικής Ομάδας στο Ευρωαφρικανικό Πρωτάθλημα 2015 στην Ισπανία.
4. Πρόταση μέλους για αλλαγές στον κανονισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (ατομικό) από το 2016. Η πρόταση έχει ήδη αποσταλεί στα μέλη.
5. Πρόταση προέδρου για υιοθέτηση κανονισμού Εθνικής Ομάδας.
Κανονισμός – Τράπεζες – Οργανωτική Επιτροπή Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2016 στη Σύρο.

Το Δ.Σ. υπενθυμίζει στα μέλη, ότι βάσει του άρθρου 14 παρ. δ) του καταστατικού, μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γ.Σ. με έγγραφη εξουσιοδότηση ενός μέλους, εφόσον είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Το ΔΣ επισημαίνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα μέλος να ψηφίσει αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Αθήνα, 28.3.2014

Το Δ. Σ.