Η Επιτροπή Υποβρύχιας Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. αποφάσισε να μην αναζητήσει ομαδικό χορηγό της Εθνικής Ομάδας Υ/Β Αλιείας για το έτος 2014, καθώς το κόστος της προετοιμασίας στο Περού είναι πολύ μεγάλο για να το αντέξει ένας κεντρικός χορηγός. Συνεπώς, οι αθλητές της εθνικής ομάδας θα είναι ελεύθεροι να διαπραγματευθούν μόνοι τους τη χορηγία για το έτος 2014.  Παράλληλα, η Επιτροπή Υποβρύχιας Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. και ο Π.Σ.Α.Υ.Κ. ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς του έτους 2013 «MARZOR TRADING LTD. & ΣΙΑ Ε.Ε.» (PATHOS) και «Δημήτρη Πανταζή» (ALCHEMY) οι οποίοι πέρσι στήριξαν τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας.  Η χορηγία της εταιρείας Caan A.E. για τον αθλητικό ρουχισμό της ομάδας ισχύει  έως το τέλος του έτους 2014. Χορηγοί επικοινωνίας της Εθνικής Ομάδας για το 2014, όπως κάθε χρόνο, θα είναι τα περιοδικά «Βυθός», «Deep», «Ψαροτούφεκο», «Έθνος Ψάρεμα & Φουσκωτό», και το ηλεκτρονικό περιοδικό E-bluemagazine ενώ οι επιχειρήσεις Deep του κ. Δ. Κόλλια και «Delta Media» του κ. Δ. Βαρβέρη παραχώρησαν στην Ε.Ο.Υ.Δ.Α. δωρεάν περίπτερο στις εκθέσεις DEEPEX 2014 και NATEX 2014.

Η Επιτροπή Υποβρύχιας Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ευχαριστεί τους φίλους της εθνικής ομάδας, οι οποίοι στις ανωτέρω εκθέσεις ενίσχυσαν την προσπάθεια που γίνεται στην εθνική ομάδα προμηθευόμενοι τα νέα συλλεκτικά t-shirt για το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Lima, Peru).

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Υποβρυχίου Κυνηγίου (Π.Σ.Α.Υ.Κ.) καλεί τα μέλη στην τακτική Γενική Συνέλευση που του θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, στις 9.00 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. στον Αγ. Κοσμά Ελληνικού.

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως της Γ.Σ. είναι τα εξής:

1. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από την ευθύνη τους και έγκριση του ισολογισμού και απολογισμού του έτους 2013.

2. Απολογισμός Ατομικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2014.

3. Σεμινάρια Υ/Β Αλιείας της ΕΟΥΔΑ.

4. Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2014.

5. Αποστολή Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Περού.

6. Συμμετοχή Εθνικής Ομάδας σε άλλα διεθνή επίσημα τουρνουά κατά το έτος 2014.

7. Ανάληψη διοργάνωσης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2016 από την ΕΟΥΔΑ.

Το Δ.Σ. υπενθυμίζει στα μέλη, ότι βάσει του άρθρου 14 παρ. δ) του καταστατικού, μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γ.Σ. με έγγραφη εξουσιοδότηση ενός μέλους, εφόσον είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Το ΔΣ εύχεται η Γενική Συνέλευση να είναι μαζική λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων, αλλά επισημαίνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα μέλος να ψηφίσει αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Πολλά μέλη οφείλουν συνδρομές ετών και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως με το ΔΣ εάν θέλουν να μετάσχουν στη διαδικασία και να ψηφίσουν

Αθήνα, 7.4.2014

Το Δ. Σ.